Presentació

Lluís Aragonès i Delgado de Torres (Riudoms, 1961). Empresari, llicenciat en humanitats. Ha representat ERC en diferents institucions (Ajuntament, Consell Comarcal, Diputació i Senat) i ha estat membre de la seva direcció nacional. Col·laborador d’Intermón, Amnistia Internacional,  Greenpeace, Òmnium Cultural, ANC, ACPV i vicepresident del CERAP. Participa en diversos mitjans i publicacions. És autor d’El cant de les primaveres lliures i coautor de Sis mans per a set pecats.

“Riudoms, el Baix Camp, un poble i una comarca que porto molt endins i que són una petita part d’aquest país meu tant petit que cantava en Lluís Llach. El lligam amb aquesta terra és com un cordó umbilical del qual em resisteixo a ser separat. Potser per això en les meves hores lliures m’agrada fer de pagès al mas que tinc al meu poble, on al marge d’arbres fruiters, hort i flors, també gaudeixo amb un petit galliner. Els animals en general i l’aviram i les aus en particular són una altra de les meves passions.

Com a apassionat de la meva terra i del meu país, des de sempre he estat una persona compromesa amb uns ideals de llibertat i justícia social. Tot un seguit de valors com ara el de la cultura, la solidaritat, el laïcisme, l’esforç, el treball, el compromís encaixen en aquesta tradició profundament democràtica i republicana tant preuada.

La lectura, l’escriptura, la fotografia i els escacs són altres aficions que compagino amb la col·lecció de segells i de punts de llibre. M’encurioseix i m’atrau  tot allò que fa referència al món del pensament. Prefereixo les preguntes a les respostes.

Com a membre d’una generació que va viure intensament la transició, la música que més m’ha marcat és, sens dubte, la de cantautor. Amb tot, les meves preferències musicals van molt més enllà com podreu anar descobrint en aquest lloc web i, concretament, al meu canal a Youtube i a l’Spotify.

Finalment, estic convençut que la formació integral de la persona no té límits dins del cicle vital i, en aquest sentit, estic utilitzant totes les eines que la societat ofereix per fer de la meva vida una formació continuada i un aprenentatge constant. Vaja, un altre plaer.”